Ofte stilte spørsmål

Vi baker som aldri før i denne perioden, takket være verdens fineste kunder!

Våre råvarer bestilles av leverandører som alle har strenge krav fra Mattilsynet som de alltid må følge. Dette er også en selvfølge for oss. Vi har alltid to lag med emballasje og følger strenge krav for håndtering av varene.

Vi har alltid vært opptatt av gode hygienerutiner for våre ansatte, denne perioden intet unntak. Alle som er involverte i å gi deg Oslo beste frokost - våre bakere, pakkeansvarlige og sjåfører - er alle informert og følger til enhver tid gjeldende råd fra helsemyndighetene.

Vi leverer frokost til helsepersonell, politibetjenter og statsledere - det skulle da bare mangle at vi da også tar viruset på ramme alvor. Du kan kjenne deg trygg når du bestiller fra oss.

Det er bare å ta kontakt på [email protected] om du skulle ha noen spørsmål :)

På tross av at vi er Oslos minste (?) har vi noen av de største brødhuene på laget:

Bakeriet ble startet av Paul Grønseth - hobbybaker med som har reist verden rundt (det betyr Sverige og USA) for å lære av de beste hvordan brød kan smake når du legger hjertet i det.

Thomas Boldt ble med to år inn i bakeriets levetid - en legende i bransjen - historiens første Pastry Chef hos Maeemo, og deretter konditorsjef på Hotel Bristol før han gikk inn som bakerisjef på Maschmanns.

Kort oppsummert: Vi leker ikke bakeri, og det nyter både barn og voksne godt av!

Dette gjør vi for å kunne drive lønnsomt. Det finnes langt smartere folk enn oss har tilbudt mindre leveranser og et hav av alternativer. Dette tilbudet endte ikke bra. Vi ønsker å være her lenge, og vi velger derfor å være kompromisse på kvaliteten vi leverer, men mindre fleksible på mengder.

Men fordi vi satser så beinhardt på kvalitet og ferskhet er bakevarene våre på dag 2 med det du har fått fra oss ofte tilsvarende dag 1 av det du får fra andre hjemleveringstjenester.

Vi ser på dette i disse dager, og om du legger press på oss og maser, kan det hende at vi flytter det lengre opp på vår prioriteringsliste.