Nabolagsbrød

Denne idéen ble til da Corona-krisen slo inn og nesten slo oss ned. Vi ønsket å la brød få skape det brød var ment for å skape: Fellesskap. I en periode hvor isolasjon ble eneste alternativ for Oslo-borgere, kunne vi levere brød og boller i pakker som lokale ildsjeler i nabolag og oppganger delte ut. På den måte ble det skapt glade nabolag og en felles opplevelse, selv om man ikke satt rundt samme bord.

Vi er fortsatt ett av Oslos minste bakerier og har ikke kapasitet til å levere til alle adresser i byen vår. Er du utenfor en av våre ruter, men ønsker å spre glede i nabolaget ditt? Da kan dette være måten å gjøre det på!

Til nå har vi gjort det slik:

1. Du sjekker med de du kjenner i nabolaget (enkelte her inne har laget egne grupper hvor de inviterer sine naboer som igjen inviterer sine etc) om interesse. 2. Vi gir deg tilbakemelding om dager hvor vi har ledig kapasitet.
3. Så samler du inn bestillinger og sender disse innen en gitt frist.
4. Så leverer vi ferdig pakkede kasser på døra di morgenenen etter. Du leverer da til dem som har bestilt - noen leverer ut, mens andre får naboene til å komme til seg eller hente på et avtalt sted.
5. Betaling på Vipps til 96304 (Daglig Brød AS). Det enkleste for oss er én betaling for hele bestillingen (skriv da antall brødpakker og antall kanelknutepakker i tekstfeltet), men om individuell betaling er bedre for den som mottok pakkene er vi selvfølgelig fleksible på det.

Fyll ut kontaktformen under, så tar vi kontakt og svarer på de spørsmålene du måtte ha! :-)

Kontakt oss her